Vučić: Planirana rekonstrukcija više putnih pravaca na području Pazara

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2020, 11:59

Vučić: Planirana rekonstrukcija više putnih pravaca na području Pazara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u planu izgradnja ili rekonstrukcija više putnih pravaca na širem području Novog Pazara, od čega je samo za rekonstrukciju puta između Raške i Novog Pazara ovojeno oko 12 miliona evra.

Vučić je prilikom obilaska putnog pravca Karajukića bunari - Raška, koji je u izgradnji, rekao da će osim više lokalnih putnih pravaca narednih meseci biti potpisan ugovor za izgradnju puta od Požege do Brnjice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a zatim i do Boljara.

"To znači dolazak kompanija, dolazak investitora. Tada će vam biti blizu i Beograd i Sarajevo", rekao je Vučić.

On je rekao da građani treba da izmere "od 1945. godine naovamo pa kad vide ko je koliko uradio da po tome sude a ne po nečemu drugom", komentarišući to što je u Novom Pazaru tokom ranije posete bio dočekan zvižducima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Za nastavak dijaloga potrebno da Priština ukine takse i druga ograničenja

Izvor: Beta, 03.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u planu izgradnja ili rekonstrukcija više putnih pravaca na širem području Novog Pazara, od čega je samo za rekonstrukciju puta izmedju Raške i Novog Pazara ovojeno oko 12 miliona evra.Vučić je prilikom obilaska putnog pravca Karajukića bunari...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.