Vesić: Nakon izgradnje mosta na Adi Huji, potpuna rekonstrukcija Pančevačkog mosta

Izvor: Beta, 29.Sep.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Nakon izgradnje mosta na Adi Huji, potpuna rekonstrukcija Pančevačkog mosta

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će 2021. godine početi gradnja most na Adi Huji, te da će se nakon završetka tog mosta steći uslovi za potpunu rekonstrukciju Pančevačkog mosta.On je za TV Prva rekao da je cilj u narednih deset godina da nijedna kuća u glavnom gradu ne bude bez kanalizacije, a rekao je i da će biti i "gondole i metroa u Beogradu"."U fazi smo kada je potpisan Memorandum o razumevanju sa kineskom kompanijom Pauer Čajna. Pregovaramo o nastavku projektovanja beogradskog metroa. Do kraja sledeće godine počeće radovi na Makiškom metrou", rekao je Vesić.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Rekonstrukcija Pančevca posle rekonstrukcije mosta na Adi Huji

Izvor: RTV Pink, 29.Sep.2019

Most na Adi Huji počeće da se radi 2021, a kada se ta rekonstrukcija završi, steći će se uslovi za zatvaranje Pančevačkog mosta i njegovu potpunu rekonstrukciju, kaže zamenik gradonačelnika.

Nastavak na RTV Pink...

Bastać: Vesić potvrdio da će bez tendera izgradnju metroa dobiti kineska firma

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2019

Predsednik beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać izjavio je da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić današnjom izjavom o memorandumu sa kineskom kompanijom potvrdio da će posao izgradnje metroa, "bez tendera i na osnovu bratskog dogovora", dobiti kineska firma..."Današnjom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.