Izvor: FXLider.com, 30.Maj.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernja analiza za 30.5.2012

Po najnovijim prognozama indeks ekonomske klime u evro zoni može pasti na 90.6 tokom maja sa 92.9 koliko je bio u aprilu. Brisel je objavio finansijske izveštaje o zemljama evro zone koji je prilično sumoran. Tržišta ostaju i dalje pod tenzijom uz veliku količinu opreza kako je poverenje još uvek slabo. U velikoj Britaniji očekuje se da će ekonomska aktivnost ostati smanjena sa rastom od samo 0.5 pc pre nego što se značajne poveća tokom 2013 godine. US dolar je i dalje u rastu što je izazvalo pad cena roba a time i zlata i sirove nafte.
Za detalje o događajima pogledajte naš ekonomski kalendar.

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

Večernja analiza za 31.5.2012

Izvor: FXLider.com, 31.Maj.2012, 17:10

Dužnička kriza koja je eskalirala u Evropi nastavlja da utiče na globalno finansijsko tržište dižući priraštaj na državne obveznice Španije i Italije. U svom govoru koji je ovog jutra održao Mario Draghi je rekao kako je kriza u velikoj meri uticala na smanjenje investiranja u finansijske...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.