Izvor: Danas, 29.Sep.2022, 14:20

U Novi Pazar stižu vakcine protiv sezonskog gripa

Dom zdravlja Novi Pazar dobiće u petak 2.800 doza vakcina protiv sezonskog gripa, a vakcinacija zainteresovanih počeće sledeće nedelje, najavljeno je iz Zavoda za javno zdravlje u ovom gradu.
Pogledaj vesti o: Grip,   Vakcinacija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu počela vakcinacija protiv sezonskog gripa, od petka i u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Sep.2022

Vakcinu protiv sezonskog gripa Nišlije mogu primiti svakog radnog dana od 7 do 20 sati, kao i vikendom do 13:30 sati u Domu zdravlja, gradskim i seoskim ambulantama. U pirotski Zavod za javno zdravlje vakcine stižu u petak, 30. septembra, a imunizacija u Leskovcu počinje od utorka, 4. oktobra...Iz...

Nastavak na JužneVesti.com...

U Zavod za javno zdravlje Šabac stiglo 18.800 doza vakcine protiv sezonskog gripa

Izvor: Danas, 30.Sep.2022, 11:34

U Srbiji je počela distribucija sezonskih vakcina protiv gripa, koje će biti raspodeljene prema mreži Instituta i Zavoda za javno zdravlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.