U Budvi uhapšen Saša Mirković, bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Avg.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Budvi uhapšen Saša Mirković, bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar

BUDVA - Bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar i nekadašnji funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Saša Mirković uhapšen je u petak u Budvi, preneli su beogradski mediji.

Mirković je u decembru 2017. godine prvostepeno osuđen na godinu dana zatvora zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića a u maju ove godine, presuda je postala pravosnažna.

Uhapšen je u septembru 2017. godine zbog sumnje da je sa još jednom osobom oštetio budžet Grada >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Zaječara za skoro 14 miliona dinara.

Osumnjičen da je naložio drugoj uhapšenoj osobi da izvrši nabavku robe, ne pridržavajući se Zakona o javnim nabavkama, i da je posredovao da Gradska uprava to i uradi.

Mirković je, novembra 2015. godine, napustio SNS.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

IZRUČEN SRBIJI: Saša Mirković na putu u Okružni zatvor

Izvor: Mondo, 10.Avg.2019

Bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar i estradni menadžer Saša Mirković, koji je uhapšen u petak u Budvi, isporučen je jutros oko četiri sata Srbiji...Foto: MONDO, Petar Stojanović..Mirković je trenutno na putu za Okružni zatvor u kojem će izdržavati presudu na kaznu zatvora od godinu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.