Simens u Sobovici pravi vagone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simens u "Sobovici" pravi vagone

Nemački "Simens" izgradio je još jednu fabričku celinu u Industrijskoj zoni "Sobovica" kod Kragujevca, a na novoj proizvodnoj liniji biće montirani kompletni tramvaji, pišu "Večernje novosti".

List u izdanju od petka navodi da je, pored najavljene isporuke vagona za austrijsku železnicu i proizvodnje tramvaja za Beograd, već izvesno da će se šinske kompozicije za masovni prevoz montirati i za londonski metro.

Podaci o novoj fabrici su još svojevrsna poslovna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tajna, ali prema saznanjima lista, broj zaposlenih u ovom poznatom nemačkom gigantu, koji se nedavno integrisao sa kompanijom "Milanović inženjering", već je dostigao 1.000 i uskoro će biti udvostručen.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Kragujevca prave vozove za metro?

Izvor: Mondo, 05.Apr.2019

Nemački "Simens" izgradio je još jednu fabričku celinu u Industrijskoj zoni "Sobovica" kod Kragujevca, a na novoj proizvodnoj liniji biće montirani kompletni tramvaji, pišu "Večernje novosti"...Foto: MONDO portal / Marko Čavić..List  navodi da je, pored najavljene isporuke vagona za austrijsku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.