Pušten u saobraćaj most kod Milutinovca koji je oštećen u poplavama

Izvor: RTS, 19.Feb.2020, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pušten u saobraćaj most kod Milutinovca koji je oštećen u poplavama

Rekonstruisani most dug 80, a širok 11 metara kod sela Milutinovca na putu Brza Palanka - Kladovo pušten je za saobraćaj.
U Borskom okrugu rekonstruiše se i deo puta u dužini od oko 24 kilometra, vrednosti skoro milijardu 760 miliona dinara. I most i put oštećeni su u poplavama 2014. godine.

Most kod Milutinovca se koristi već desetak dana, za one koji putuju od Klaiova prema Brzoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Palanci.
Ministarka Zorana Mihajlović i direktor "Koridora Srbije" Zoran Drobnjak obišli su novoizgrađeni most preko Podvrške reke kod Milutinovca kao i radove na rehabilitaciji državnog puta Kladovo - Brza Palanka.
"Bilo je dosta problema, to svi znaju, pogotovu oni koji su radili na mostu, ali ono što je još važnije da to nije jedina stvar koja se radi u ovom okrugu. U poslednje četiri godine izdvojeno je preko milijardu dinara za 120 kilometara puteva u ovom okrugu koji su rehabilitovani ili rekonstruisani", rekla je Zorana Mihajlović.
Ministarka je rekla da istočnu Srbiju očekuju brze saobraćajnice i da će radovi početi 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Bor

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U BORSKOM OKRUGU BIĆE 250 KM BRZIH SAOBRAĆAJNICA Izgradnja počinje 2021.

Izvor: Blic, 19.Feb.2020

U poslednje četiri godine za rekonstrukciju puteva u Borskom okrugu izdvojeno je četiri milijarde dinara, a ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da u tom kraju predstoji izgradnja 250 kilometara brzih saobraćajnica koja će početi 2021. godine....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.