Pušten u saobraćaj most kod Milutinovca koji je oštećen u poplavama

Rekonstruisani most dug 80, a širok 11 metara kod sela Milutinovca na putu Brza Palanka - Kladovo pušten je za saobraćaj.

U Borskom okrugu rekonstruiše se i deo puta u dužini od oko 24 kilometra, vrednosti skoro milijardu 760 miliona dinara. I most i put oštećeni su u poplavama 2014. godine.

Most kod Milutinovca se koristi već desetak dana, za one koji putuju od Klaiova prema Brzoj Palanci.

Ministarka Zorana Mihajlović i direktor "Koridora Srbije" Zoran Drobnjak obišli su novoizgrađeni most preko Podvrške reke kod Milutinovca kao i radove na rehabilitaciji državnog puta Kladovo - Brza Palanka.

"Bilo je dosta problema, to svi znaju, pogotovu oni koji su radili na mostu, ali ono što je još važnije da to nije jedina stvar koja se radi u ovom okrugu. U poslednje četiri godine izdvojeno je preko milijardu dinara za 120 kilometara puteva u ovom okrugu koji su rehabilitovani ili rekonstruisani", rekla je Zorana Mihajlović.

Ministarka je rekla da istočnu Srbiju očekuju brze saobraćajnice i da će radovi početi 2021. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво