Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošao voz za Bor

Da li je razmatranje naknadnog zahteva "A-teka" za kupovinu borskog basena po zakonu. Po nekim tumačenjima, ugovor ne važi još od petka. Glasanje po partijskoj liniji
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODATNI ROK ZA "ATEK"

Izvor: Press, 07.Apr.2008, 23:37

Kompaniji Mirka Kovača najverovatnije će biti odobren rok od 20 radnih dana za uplatu preostalih 316 miliona dolara za kupovinu RTB-a „Bor"..

Nastavak na Press...

Privatizacija RTB-a: „Atek mora ostati u igri“

Izvor: Deutsche Welle, 08.Apr.2008

Nadzorni odbor za privatizaciju Rudarsko-topioničarskog basena Bor sutra će odlučiti da li će prihvatiti najnoviju ponudu austrijske kompanije Atek. Šta o ponudi misle finansijski stručnjaci?

Nastavak na Deutsche Welle...

RTB Bor: Kovač optužio Deripasku

Izvor: B92, 09.Apr.2008, 10:37

Beč -- Austrijski Atek uložiće žalbu ako srpska vlast pruži mogućnost ruskom SMR-om da kupi RTB Bor, kaže Mirko Kovač...Kovač tvrdi da su u Ateku našli banku koja će finansirati kupovinu RTB-a Bor..Vlasnik Ateka Mirko Kovač kaže da se firma Olega Deripaske, drugoplasirane na tenderu za prodaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.