SAUDIJSKI PRINC KRENUO U TURNEJU PO AZIJI: Sporazumi sa Pakistanom vredni 20 milijardi dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAUDIJSKI PRINC KRENUO U TURNEJU PO AZIJI: Sporazumi sa Pakistanom vredni 20 milijardi dolara

Saudijski princ prestolonaslednik Mohamed bin Salman izjavio je da je Saudijska Arabija potpisala sa Pakistanom sporazume vredne 20 milijardi dolara, objavila je saudijska televizija "Arabija", prenosi Rojters.

Podseća se da je saudijski princ danas stigao u Pakistan na početku turneje po južnoj Aziji i Kini.

Predsednik iranskog parlamenta Ali Laridžani izjavio je ranije danas da je napad u kome je poginulo 27 pripadnika elitne Revolucionarne garde "planiran u Pakistanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i odatle izveden".

Kako je javio AP, Laridžanijeva izjava, koju je prenela iranska državna agencija Irna, usledila pošto su prvobitno zvaničnici iz Teherana za taj napad optužili Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Princ Salman: Sporazumi sa Pakistanom vredni 20 milijardi dolara

Izvor: RTS, 17.Feb.2019

. Saudijski princ prestolonaslednik Mohamed bin Salman izjavio je da je Saudijska Arabija potpisala sa Pakistanom sporazume vredne 20 milijardi dolara, objavila je saudijska televizija "Arabija", prenosi Rojters.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.