Požar u fabrici kartona na Adi Huji, raste broj povređenih

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jul.2017, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u fabrici kartona na Adi Huji, raste broj povređenih

BEOGRAD - Jutros izbio požar u fabrici kartona na Adi Huji. Šest ekipa Hitne pomoći poslate da pomažu. Šestoro povređenih prebačeno na VMA. Moguć porast broja povređenih.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći dr Nade Macure požar je izbio u 06:58 sati.

Na terenu su osam vatrogasnih vozila i 29 vatrogasaca i oni pokušavaju da stave vatru pod kontrolu, koja je, kako javlja RTS, izbila u pogonu za ugalj te fabrike.

Najpre je RTS preneo da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << povređene dve osobe, ali je ubrzo nakon toga portparolka Hitne pomoći rekla da je u požaru povređeno šestoro ljudi. Međutim, napomenula je i da broj povređenih nije konačan.

Na teren su najpre poslate tri ekipe Hitne pomoći, a potom još tri ekipe. Svi povređeni su prevezeni na VMA, kazala je Macura.

"Intervencija je u toku i radimo na prikupljanju informacija", rečeno je agenciji Beta u Vatrogasnoj brigadi.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.