NOVI AUTOPUT OD BEOGRADA DO ZRENJANINA STIŽE U OKTOBRU: Kinezi zainteresovani i za druge projekte

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2021, 22:07

NOVI AUTOPUT OD BEOGRADA DO ZRENJANINA STIŽE U OKTOBRU: Kinezi zainteresovani i za druge projekte

Izgradnja prve deonice, na autoputu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, počeće u narednih nekoliko meseci.

U narednih nekoliko meseci počeće izgradnja na prvoj deonici od Beograda do Zrenjanina, na autoputu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović u razgovoru sa predstavnicima kompanije Shandong Hi-Speed Group, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je predvodio izvršni direktor Meng Jan.

-Ovaj projekat je za nas od istorijskog značaja. Želimo da budemo partneri i da zajedno radimo na ovom važnom poslu, kako bismo što pre izgradili ovaj autoput koji će doprineti daljem ekonomskom razvoju cele naše zemlje, kazao je Mirović, saopšteno je iz vlade Vojvodine.

Meng Jan je najavio da se stiču uslovi da radovi na izgradnji autoputa od Beograda do Zrenjanina počnu u oktobru.

Na sastanku je bilo reči i o mogućnostima zajedničkog rada na drugim projektima, pre svega u oblasti putne infrastrukture, kao i za uspostavljanje saradnje u poljoprivredi, za šta je kineska delegacija, u ime preduzeća iz oblasti Shandong koja se time bave, ovom prilikom iskazala posebno interesovanje, prenosi poslovni portal eKapija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.