Lejdi Gaga osvojila četiri EMA nagrade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2011, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga osvojila četiri EMA nagrade

BELFAST -

Globalna superzvezda Lejdi Gaga sinoć je u Belfastu potvrdila svoj status prve dame popa na 18. po redu dodeli MTV EMA 2011 nagrada, osvajanjem četiri nagrade na događaju koji je okupio sve svetske zvezde u Odisej areni u glavnom gradu Severne Irske.

Ona je trijumfovala u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female), Najbolja pesma (Best Song) i Najbolji spot (Best Video), kao i u kategoriji Najveći fanovi (Biggest Fan) - potpuno novoj nagradi koja slavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << umetnike sa najvernijim obožavaocima.

Džastin Biber, Bruno Mars i grupa Thirty Seconds to Mars osvojili su po dve nagrade.

Mladi pevač i pop fenomen Biber odneo je nagrade za Najboljeg muškog izvođača (Best Male) i Najboljeg pop izvođača (Best Pop).

Američki bend Thirty Seconds to Mars nagrađeni su u kategoriji Najbolji alternativni izvođač (Best Alternative) i Najbolji World Stage nastup (Best World Stage), a Bruno Mars je brilijantnu godinu krunisao pobedama u kategorijama Najbolji Proboj (Best Push) i Najbolji novi izvođač (Best New).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga osvojila četiri MTV nagrade

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2011

Globalna superzvezda Lejdi Gaga noćas je u Belfastu potvrdila svoj status prve dame popa na 18. po redu dodeli MTV EMA 2011 nagrada, osvajanjem četiri nagrade na događaju koji je okupio sve svetske zvezde u Odisej areni u glavnom gradu Severne Irske...Ona je trijumfovala u kategorijama ''Najbolji...

Nastavak na Vesti-online.com...

POTPUNO GO ISTRČAO NA DODELU MTV NAGRADA

Izvor: Kurir, 07.Nov.2011

BELFAST - U Belfastu je u nedelju naveče održana dodela 18. po redu MTV evropskih nagrada (MTV EMA), a najviše ih je pokupila Ledi Gaga...Međutim, muzičke nastupe, zasenio je nepoznati muškarac koji je istrčao potpuno nag na binu i potpuno zbunio i šokirao voditeljku. Publika se oduševila, a...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.