Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 09:04

Radna grupa za memorijalni centar "Ribnikar" počinje sa radom! U "Jutru na Blic" istražujemo: Da li će biti ispunjeni svi zahtevi roditelja stradale dece? (UŽIVO,VIDEO)

Uoči prve sednice Radne grupe za Memorijalni centar "Ribnikar" sa ministarkom prosvete Slavicom Đukić Dejanović razgovaramo o tome ko će činiti ekspertsku grupu, koje predloge su dali roditelji ubijene dece i da li su ti predlozi prihvaćeni?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas prva sednica radne grupe za izgradnju memorijalnog centra u "Ribnikaru"; Slavica Đukić Dejanović za Blic TV: "Radovi kada se završi školska godina, pomagaće i inostrani stručnjaci"

Izvor: Blic, 20.Mar.2024

Slavica Đukić Dejanović, ministarka prosvete, gostujući u "Jutro na Blic" istakla je da će se danas održati prva konstitutivna sednica radne grupe za izgradnju memorijalnog centra u OŠ "Vladislav Ribnikar". Gostujući u "Jutro na Blic", ministarka prosvete istakla je da će rekonstrukcija dela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.