Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 12:29

Danas prva sednica radne grupe za izgradnju memorijalnog centra u "Ribnikaru"; Slavica Đukić Dejanović za Blic TV: "Radovi kada se završi školska godina, pomagaće i inostrani stručnjaci"

Slavica Đukić Dejanović, ministarka prosvete, gostujući u "Jutro na Blic" istakla je da će se danas održati prva konstitutivna sednica radne grupe za izgradnju memorijalnog centra u OŠ "Vladislav Ribnikar". Gostujući u "Jutro na Blic", ministarka prosvete istakla je da će rekonstrukcija dela početi kada deca završe sa školskom godinom, kao i da će domaćim stručnjacima pomagati i inostrani stručnjaci, koji već imaju iskustva sa ovakvom tragedijom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konstituisana Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u Ribnikaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2024

Danas će biti održana prva sednica Radne grupe za Memorijalni centar u OŠ "Vladislav Ribnikar", najavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dodajući da će se na njoj razgovarati o početnim idejama o tome kakva forma i sadržina samog Memorijalnog centra treba da bude.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Konstituisana Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u "Ribnikaru" (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Mar.2024

Članovi Radne grupe za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ održali su danas konstitutivnu sednicu, kojom je predsedavao pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje Milan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.