Izvor: Danas, 22.Nov.2022, 21:12

Koliko građana Srbije smatra da dogovor sa Kosovom treba da bude potvrđen na referendumu?

Građani Srbije su podeljeni u pogledu očekivanja da li će u narednim mesecima doći do dramatičnog pogoršanja situacije na Kosovu. Dok 39 odsto građana misli da sigurno ili verovatno neće doći do pogoršanja, 37 odsto misli da verovatno ili sigurno hoće, a preostala petina građana je neodlučna, pokazuju nalazi istraživanja javnog mnjenja koje je Crta sprovela terenski od 24. septembra do 3. oktobra ove godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koliko građana Srbije smatra da dogovor sa Kosovom treba da bude potvrđen na referendumu?

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2022

Građani Srbije su podeljeni u pogledu očekivanja da li će u narednim mesecima doći produce dramatičnog pogoršanja situacije na Kosovu. Dok 39 odsto građana misli da sigurno ili verovatno neće doći produce pogoršanja, 37 odsto misli da verovatno ili sigurno hoće, a preostala petina građana...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.