Izgradnja brze saobraćajnice Kragujevac-Mrčajevci počinje 2020. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja 'brze saobraćajnice' Kragujevac-Mrčajevci počinje 2020. godine

Izgradnja 35 kilometara "brze saobraćajnice" od Kragujevca do Mrčajevaca poćeče iduće godine i koštaće 150 miliona evra.

To je danas u Batočini najavila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Zorana Mihajlović.

Ona je novinarima rekla da su "Putevi Srbije" obavezni da završe dokumentaciju, a u državnom budžetu za 2020. godinu će biti deo novca za tu saobraćajnicu.

"Negde u drugoj polovini sledeće godine ili trećem kvartalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << realno kada posmatramo stvari, trebalo bi da počne izgradnja te brze saobraćajnice", rekla je Mihajlović.

Ona je kazala da će se deonica Kragujevac-Mrčajevcu povezati s deonicom Preljina-Kraljevo.

Mihajlović je danas posetila Železničku stanicu Batočina gde se rekonstruišu koloseci u okviru obnove regionalne pruge Lapovo-Kragujevac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U naredne tri godine obnova 5.000 kilometara puteva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će vlada u saradnji sa Putevima Srbije u naredne tri godine rekonstruisati 5.000 kilometara magistralnih i regionalnih puteva u zemlji...Mihajlović je novinarima u Batočini kazala da ove godine počinje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.