Grad otvoren za sve predloge vlasnilka Luke

Izvor: Beta, 07.Jul.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad otvoren za sve predloge vlasnilka Luke

BEOGRAD, 7. jula 2011. (Beta) - Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas izjavio je u četvrtak da su predstavnici Grada otvoreni za sve predloge vlasnika i menadžmenta Luke Beograd o sudbini tog preduzeća.

"Nastavlja se sudski spor Grada i Luke, a otvoreni smo za sve predloge", rekao je Djilas novinarima tokom posete Poljoprivrednoj korporaciji Beograd (PKB).

Djilas je u četvrtak ujutru razgovarao s predstavnicima Kluba malih akcionara Luke Beograd, a popodne će se sastati s vlasnicima i menadžmentom tog preduzeća.

On je istakao da veruje da će Grad dobiti spor sa Lukom, posle čega će deo Beograda gde je smeštena Luka biti razvijan i za lučke delatnosti i za neke druge sadržaje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Otvoreni smo za sve predloge vlasnilka Luke

Izvor: Studio B, 07.Jul.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio da su predstavnici Grada otvoreni za sve predloge vlasnika i menadžmenta Luke Beograd o sudbini tog preduzeća...Sastanak gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa sa menadžmentom i vlasnicima Luke „Beograd", koji je bio zakazan za danas, otkazan je...

Nastavak na Studio B...

PKB – beogradski „Fijat”

Izvor: Politika, 07.Jul.2011

Na poljima nekadašnjeg poljoprivrednog giganta u toku je žetva sa koje se očekuju rekordni prinosi..Ne možemo ovu firmu, u koju decenijama nije ulagano, da postavimo na noge za 12 meseci, ali za nekoliko godina ćemo uspeti, izjavio je gradonačelnik Dragan Đilas tokom jučerašnje posete Poljoprivrednoj...

Nastavak na Politika...

Otkazan sastanak Đilasa sa menadžmentom i vlasnicima Luke Beograd

Izvor: Glas javnosti, 08.Jul.2011, 08:10

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da su predstavnici Grada otvoreni za sve predloge vlasnika i menadžmenta Luke Beograd o sudbini tog preduzeća..."Nastavlja se sudski spor Grada i Luke, a otvoreni smo za sve predloge", rekao je Đilas novinarima tokom posete Poljoprivrednoj...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.