Debata o socijalnoj pravdi

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debata o socijalnoj pravdi

Centar za demokratiju, u saradnji sa Fridrih Ebert fondacijom, najavio je da će danas u Narodnoj banci Srbije organizovati debatu pod nazivom "Raspodela para kojih nema - 2011: Izmedju socijalne pravde i ekonomske efikasnosti".

Okrugli sto se održava u okviru projekta Demokratski politički forum, koji vodi Centar za demokratiju u saradnji sa Fridrih Ebert fondacijom, a uvodnu reč daće guverner NBS Dejan Šoškić.

NBS predstavlja izveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o inflaciji

Na skupu je najavljeno učešće predstavnika sindikata, poslodavaca, organizacija socijalnog osiguranja, ekonomskih stručnjaka.

Demokratski politički forum je projekat kojim je Centar za demokratiju pokrenuo seriju debata o strateškim pitanjima razvoja Srbije i srpskog društva.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šoškić: Veće plate, veća i inflacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2011

BEOGRAD -..Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je danas da će svako neplansko povećanje plata u javnom sektoru i penzija imati za posledicu rast budžetskog deficita i inflacije, kao i poskupljenje kredita..."Kada se podignu plate u javnom sektoru, javiće se svi korisnici javnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Delimo pare koje nemamo

Izvor: Politika, 22.Feb.2011

Pritisci za povećanje zarada su opravdani jer su plate male, ali je naša proizvodnja toliko niska da su i ovolike zarade na ivici izdržljivosti. – U čemu guverner ne razume preduzetnika..Sigurno da bi nas u sali Narodne banke bilo mnogo manje da se nismo okupili zbog raspodele para kojih nemamo....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.