Izvor: Beta, 04.Sep.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agrarni budžet biće 42 milijarde dinara

BEOGRAD, 4. septembra 2012. (Beta) - Ministarstvo poljoprivrede Srbije će nakon rebalansa budžeta imati na raspolaganju 42 milijarde dinara, što će omogućiti da se izmire sve obaveze prema poljoprivrednicima..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agrarni budžet nakon rebalansa 42 milijarde dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2012

Ministarstvo poljoprivrede Srbije će nakon rebalansa budžeta imati na raspolaganju 42 milijarde dinara, što će omogućiti da se izmire sve obaveze prema poljoprivrednicima do kraja godine, izjavio je danas resorni ministar Goran Knežević.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Knezevic: Agrarni budzet bice uvecan

Izvor: Beta Video, 04.Sep.2012

BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Goran Knežević: Agrarni budžet će biti uvećan na 2,5 odsto ukupnog budžeta. I narednih godina će rasti. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Nakon rebalansa za agrar 42 milijarde dinara

Izvor: Mondo, 04.Sep.2012

Ministar poljoprivrede kaže da će se rebalansom budžeta omogućiti izmirivanje svih obaveza prema poljoprivrednicima do kraja godine...Foto: Beta/Marko Rupena..Ministarstvo poljoprivrede Srbije će nakon rebalansa budžeta imati na raspolaganju 42 milijarde dinara, što će omogućiti da se izmire...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.