Gradske vlasti Brisela poslale račun duvanskoj industriji za opuške na ulicama

Izvor: Beta, 09.Okt.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradske vlasti Brisela poslale račun duvanskoj industriji za opuške na ulicama

Gradske vlasti Brisela zatražile su od duvanske industrije da izmiri troškove prikupljanja opušaka na ulicama, jer predstavljaju sve veći deo djubreta u gradu.Lokalne vlasti uputile su pismo filijali američkog duvanskog proizvodjača Filip Moris, kao i belgijskim kompanijama proizvodjačima cigareta.Vlasti traže da učestvujuju u pokrivanju troškova od oko 200.000 evra protrošenih za prokupljanje opušaka na ulicama.Oko 10 miliona opušaka bude bačeno dnevno širom Belgije, a najviše u Briselu i okolini.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradske vlasti Brisela poslale račun duvanskoj industriji za opuške na ulicama

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2018

Gradske vlasti Brisela zatražile su od duvanske industrije da izmiri troškove prikupljanja opušaka na ulicama, jer predstavljaju sve veći deo đubreta u gradu...Lokalne vlasti uputile su pismo filijali američkog duvanskog proizvođača Filip Moris, kao i belgijskim kompanijama cigareta...Vlasti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.