Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koja je otela bebu nije uhapšena, ali je pod kontrolom policije

SARAJEVO - Žena M.D. koja je osumnjičena da je juče otela novorođenče u Hadžićima kod Sarajeva pod kontrolom je policije, ali još nije uhapšena, javljaju sarajevski mediji.

Kako piše portal "Klix.ba", s obzirom na procedure osumnjičena osoba još nije zvanično uhapšena, a nad njom će u narednim satima biti provedena kriminalistička obrada.

U Hostelu Ferijalac u sarajevskom naselju Marijin Dvor u četvrtak oko 22.15 sati, nakon opsežne potrage službenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji s tužiocima Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo uz asistenciju Obavještajno-bezbjednosne službe, locirana je i pronađena ženska osoba s otetom bebom, potvrdila je za "Klix.ba" portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Novorođenče je pronađeno živo i zdravo.

Podsjećamo, otmica bebe prijavljena je juče u poslijepodnevnim satima, a mediji su objavili da se otmičarka predstavila kao patronažna sestra. Beba se u trenutku otmice nalazila s tetkom koju je žena, navodno, zaključala u kupatilo prilikom otmice.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uhapšena žena koja je otela bebu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2018

SARAJEVO - Ženska osoba M. D., koja je osumnjičena da je juče otela novorođenče u Hadžićima kod Sarajeva, lišena je slobode i trenutno je na kriminalističkoj obradi u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS), potvrdila je Feni portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić...Naglasila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.