Tamara tuži Pink za 5.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2011, 05:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara tuži "Pink" za 5.000 evra

Makedonska pevačica Tamara Todevska (25), mlađa sestra Tijane Dapčević, namerava da tuži RTV Pink jer joj još nije isplaćen honorar za učešće u rijaliti šou programu Dvor.

Nezvanično se saznaje da je u pitanju suma od 5.000 evra. Ona kaže da je dogovor sa organizatorima bio da joj honorar bude isplaćen najkasnije mesec dana po završetku ovog šou programa.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dvor je završen 15. marta, prošlo je skoro dva meseca, a o novcu nema ni reči. Koliko je meni poznato, organizatori duguju i drugim učesnicima. Razmišljala sam šta da radim i rešila da im pošaljem opomenu pred tužbu. Ako me ne isplate u najkraćem roku, tužiću ih - zapretila je Tamara.

Ona priznaje da ju je starija sestra Tijana savetovala da sačeka sa tužbom, ali je nije uspela da je nagovori da se predomisli.

- Na Dvor sam ušla zbog novca! Afirmacija u Srbiji mi ne treba, jer mi to tržište nije toliko važno. Kada sam izračunala da za tri nedelje na nastupima u januaru neću zaraditi toliko para kao na Dvoru, prihvatila sam ponudu. Osim toga, htela sam sebe da vidim u drugačijem svetlu, u karantinu, i pozitivno sam samu sebe iznenadila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tamara Todevska tuži "Pink" za 5.000 evra

Izvor: Svet, 14.Maj.2011

Makedonska pevačica Tamara Todevska (25), mlađa sestra Tijane Dapčević, namerava da tuži RTV Pink jer joj još nije isplaćen honorar za učešće u rijaliti šou programu "Dvor", a kao sporna cifra pominje se 5.000 evra. Ona kaže da je dogovor sa organizatorima bio da joj honorar bude isplaćen...

Nastavak na Svet...

Tamara Todevska tuži Pink za 5.000 evra

Izvor: medio.rs, 14.Maj.2011

Makedonska pevačica Tamara Todevska (25), mlađa sestra Tijane Dapčević, namerava da tuži RTV Pink jer joj još nije isplaćen honorar za učešće u rijaliti šou programu Dvor, a kao sporna cifra pominje se 5.000 evra.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.