Tamara Todevska tuži Pink!

Izvor: Poznati.info, 14.Maj.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Todevska tuži Pink!

Kada će nam biti isplaćeni honorari, pitaju se učesnici rijaliti šoua Dvor?
Makedonska pevačica Tamara Todevska (25), mlađa sestra Tijane Dapčević, namerava da tuži RTV Pink jer joj još nije isplaćen honorar za učešće u rijaliti šou programu Dvor.
- Dvor je završen 15. marta, prošlo je skoro dva meseca, a o novcu nema ni reči. Koliko je meni poznato, organizatori duguju i drugim učesnicima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Razmišljala sam šta da radim i rešila da im pošaljem opomenu pred tužbu. Ako me ne isplate u najkraćem roku, tužiću ih - zapretila je Tamara.
Ona priznaje da ju je starija sestra Tijana savetovala da sačeka sa tužbom, ali je nije uspela da je nagovori da se predomisli.
- Na Dvor sam ušla zbog novca! Afirmacija u Srbiji mi ne treba, jer mi to tržište nije toliko važno. Kada sam izračunala da za tri nedelje na nastupima u januaru neću zaraditi toliko para kao na Dvoru, prihvatila sam ponudu. Osim toga, htela sam sebe da vidim u drugačijem svetlu, u karantinu, i pozitivno sam samu sebe iznenadila.
Slične, interesantne teme: Dvor: Ispali Fiko i Tamara Todevska Tamara Todevska Biografija Rijaliti Dvor: Ulazak takmičara u karantin

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.