Svadba za maštanje

Izvor: GledajNapred, 06.Maj.2011, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba za maštanje

   
Kolektivno venčanje    
MANIFESTACIJA. - Ispred Starog dvora, 15. maja, biće održana manifestacija "Svadba za maštanje", tokom koje će biti besplatno venčano dve stotine parova. Trinaesto kolektivno venčanje organizuju Turistička organizacija Beograda, RTS, opština Savski venac i Udruženje "Kolektivno venčanje", a pokrovitelj je grad Beograd.

Mladenci će se na dan venčanja okupiti ispred hotela "Union" u 8.30, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << će na plato Starog dvora stići do 10.00. Svečana ceremonija kolektivnog venčanja obaviće se u 10.45, posle čega će mladenci plesati i u fontanu na Trgu Nikole Pašića bacati novčiće za srećan brak. Centralnim gradskim ulicama u Skadarliju će poći u 11.30. Svaki od ovih parova koji u narednih godinu dana dobije bebu tradicionalno će dobiti dečja kolica. Ispred Starog dvora biće postavljen transfuziomobil, tako da će mladenci i gosti moći dobrovoljno da daju krv.
(Ah Neša)

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.