SSP: Policija snima Bastaćevu konferenciju umesto da traži ko je napao građane

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP: Policija snima Bastaćevu konferenciju umesto da traži ko je napao građane

Stranka slobode i pravde je saopštila da policija, umesto da se bavi utvrđivanjem lica "koja su ispred Galerije Progres napala građane", snima konferenciju za medije Marka Bastaća ispred Starog dvora.

Kako se navodi u saopštenju SSP, "ovo je dokaz kako se zloupotrebljavaju pripadnici policije i kako se vrši pritisak na sve ljude koji se usude da javno iskažu neslaganje sa ovim nestručnim, bahatim i korumpiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << režimom".

"Za početak operativnog rada mogu da posete jedno od lica čiji identitet je nesporan, a koji je predvodio grupu batinaša bivšeg kik-boksera a sadašnjeg v.d. direktora Beogradskih elektrana Radeta Bastu", navode iz Stranke slobode i pravde.

SSP je postavio pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću po čijem nalogu i zašto policija snima konferencije za medije opozicionih političkih aktera i šta rade sa tim snimcima.

"Takođe pitamo da li su oni glavni distributeri foto i video materijala koje u svojim gebelsovskim kampanjama koriste paradržavni tabloidi i ko je odgovoran za tu zloupotrebu", zaključuje se u saopštenju SSP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.