Izvor: RTS, 04.Mar.2021, 13:29

SPC: Patrijarh obavlja redovne dužnosti i poštuje sve preporuke

Patrijarh Porfirije koje se nalazi preventivno u izolaciji, držeći se striktno svih obavezujućih epidemioloških preporuka i mera, redovno i nesmetano obavlja sve patrijaraške administrativne poslove i dužnosti, saopštila je SPC.
"Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije svima iz Otadžbine i sa raznih strana sveta, koji su se juče, kao i danas već od ranih jutarnjih sati, javljali u Patrijaršijski dvor u Beogradu izražavajući molitvom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prožetu brigu za njegovo zdravlje, ovim putem očinski zahvaljuje i sa ljubavlju ih obaveštava da on bez prekida, držeći se striktno svih obavezujućih epidemioloških preporuka i mera, redovno i nesmetano obavlja sve patrijaraške administrativne poslove i dužnosti", saopšteno je iz Kabineta patrijarha srpskog.
Patrijarh Porfirije preventivno je u izolaciji zbog kontakta sa sveštenikom zaraženim koronavirusom. 
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oglasila se SPC o patrijarhu koji je u samoizolaciji

Izvor: B92, 04.Mar.2021

Beograd -- Na sajtu Srpske pravoslavne crkve objavljeno da srpski patrijarh Porfirije, koji je od juče u samoizolaciji, redovno i nesmetano obavlja sve poslove i dužnosti...Patrijarh je u samoizolaciji, podsetimo, zbog kontakta sa sveštenikom koji je pozitivan na koronavirus..."Njegova Svetost Patrijarh...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.