SAMO DA VAS NE TUŽI ZA OVO! Megan Markl danas slavi ROĐENDAN: Čestitke stižu i sa KRALJEVSKOG DVORA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 12:50

"SAMO DA VAS NE TUŽI ZA OVO!" Megan Markl danas slavi ROĐENDAN: Čestitke stižu i sa KRALJEVSKOG DVORA!

Svi su ispoštovali.

Megan Markl danas slavi rođendan, a britanska kraljevska porodica uputila joj je čestitke putem društvenih mreža.

Na službenom profilu Clarence Housea, odnosno Kamile i Čarlsa, objavljena je fotografija Megan uz simboličnu poruku: - Srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa.

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Aug 4, 2020 at 12:59am PDT

Čestitka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osvanula i na službenom profilu Kejt i Vilijama. - Želimo srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa - napisali su oni uz fotografiju Megan i nepoznate devojčice.

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Aug 4, 2020 at 12:58am PDT

Megan je čestitku dobila i na službenom profilu kaljevske porodice. Tamo je objavljena njena fotografija s kraljicom Elizabetom.

🎂🎈Wishing The Duchess of Sussex a very happy birthday! 📸 The Queen and The Duchess are pictured during a joint visit to Chester in 2018.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Aug 4, 2020 at 12:34am PDT

- "Želimo vojvotkinji od Saseksa veoma srećan rođendan - stoji uz tu fotografiju koja je nastala 2018. godine.

Pratioci i fanovi kraljevske porodice nisu propustili priliku da prokomentarišu čestitke. - Zašto je još uvek zovete vojvotkinjom, nije li se odrekla titule? - istakli su neki. - Čestitajte joj privatno, ionako ona više nije javna ličnostost - dodali su. -Samo da vas Megan ne tuži zbog ovih čestitki - cinični su bili neki.

Inače, Megan 39. rođendan slavi u Los Anđelesu gde trenutno živi s Harijem i sinom Arčijem. Rođendan slavi samo nekoliko dana pre nego što će izaći biografija para za koju mnogi tvrde da će potpuno razoriti njihov odnos s kraljevskom porodicom.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.