Prijem za učesnike akcije Deca pomažu deci

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2009, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za učesnike akcije "Deca pomažu deci"

Princ Aleksandar Drugi Karađorđević i princeza Katarina priredili su u četvrtak prijem za više od 300 dece iz međunarodnih škola u Beogradu u sklopu akcije "Deca pomažu deci", saopšteno je iz Belog dvora.

Svako dete, koje je došlo na prijem, donelo je poklon za nekog svog vršnjaka iz doma za nezbrinutu decu koja će te poklone dobiti na tradicionalnom Božićnjem prijemu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dvoru.

Princeza Katarina je u obraćanju deci objasnila da je ova akcija "veoma značajna zato što pokazuje kako da razviju simpatije i svest o problemima ili nesreći drugih ljudi."

"Ovaj projekat deci pruža priliku da pomognu svojim vršnjacima na najbolji način na koji su to u stanju", kazala je srpska princeza.

Đaci iz škole "Prima International" su izveli prigodan program inspirisan predstojećim praznicima.

Na prijemu su došla deca iz međunarodnih škola u Beogradu: britanske, francuske, nemačke, anglo-američke i Čartvel škole, kao i Međunarodnog obdaništa u Beogradui Prima međunarodne škole.

U sklopu projekta "Deca pomažu deci" Fondacija princeze Katarine u saradnji sa Narodnim pozorištem, u ponedeljak, 4. januara, u Centru "Sava" organizuje izvođenje baletske predstave "Don Kihot" kao Božićni poklon deci Beograda i Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.