Preminuo učesnik “Dvora” Predrag Peca Brzaković

Izvor: Poznati.info, 18.Sep.2012, 05:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo učesnik “Dvora” Predrag Peca Brzaković

Kako saznajemo Predrag Brzaković, iznenada je preminuo u 48. godini

Kako saznajemo, nekadašnje golman brojnih domaćih i inostranih klubova, Predrag Brzaković, iznenada je preminuo u 48. godini, na fudbalskom terenu.

U svojoj golmanskoj karijeri nastupao je za OFK Beograd,Vojvodinu,Čukarički,Anortozis sa Kipra. Nakon završetka svoje fudbalske karijere počeo je da brani u malom fudbalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Nastupao je za “KMF Municipium Casino Pljevlja” sa kojim je 2006/2007 osvojio titulu šampiona Crne Gore. 2009. godine je počeo da se bavi trenerskim poslom i radio je kao trener golmana za reprezentaciju Srbije.

Izvor: Puls
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo učesnik “Dvora” Predrag Peca Brzaković!

Izvor: Svet, 18.Sep.2012

Golman Predrag Brzaković preminuo je u 48. godini. Peca je rođen 27. septembra 1964. godine, u Beogradu. U svojoj golmanskoj karijeri nastupao je za OFK Beograd, Vojvodinu, Čukarički, Anortozis sa Kipra… Nakon završetka karijere, počeo je da brani u futsalu (malom fudbalu). Nastupao je za KMF...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.