Poznati se uselili na “Dvor”! Fiko i Dragana kralj i kraljica

Izvor: Poznati.info, 23.Jan.2011, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati se uselili na “Dvor”! Fiko i Dragana kralj i kraljica


Dugo iščekivani 'Dvor' je večeras najzad dobio i svoje prve stanare.
Na 'Dvor' su prvo ušle takmičarke, a nakon njih i takmičari koji su bili oduševljeni balskom dvoranom, prestolom, odajama za kralja i kraljicu koje su opremljene djakuzijem i raskošnim nameštajem, ali i sobom za sluškinju i nadzornika koja je takođe interesantna.
Za kralja i kraljicu su izabrani Nebojša Čolić Fiko i Dragana Tripić. Nakon izbora vladara usledio je i velepni vatromet koji je upriličen u čast kralja i kraljice. Takmičarima je takođe podeljeno po 20 zlatnika sa kojima će moći da kupuju namirnice u dvorskoj prodavnici, a Nebojši Čoliću Fiku je već na početku nestao jedan zlatnik.
Objekat se nalazi na placu od 35 ari u sklopu kompleksa PMG u Šimanovcima. Na samom placu predvidjenom za ovaj reality, nalaze se 4 objekta, za čije temelje je bilo je potrebno naliti 1.500 tona betona. Dvor, površine 280m², kuća za seljane 240 m², salon lepote 80 m²,kao i prodavnica u kojoj će se dvorani snabdevati namirnicama, veličine 40 m². Oko samog dvorca podignuti su bedemi visine 7m i prostiru se na 1800 m².
Izgradnja objekta je trajala 65 dana ili 1560 sati. 150 ljudi aktivno je učestvovalo u izgradnji. Ni kiša, ni sneg, ni vetar,ni...

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Rijaliti Dvor: Novinarka “Alo!” prva kraljica

Izvor: CrveniTepih.com, 24.Jan.2011, 08:55

Novinarka našeg lista Dragana Tripić ući će u anale rijaliti programa „Dvor“ kao prva kraljica uz koju je za kralja izabran Nebojša Čolić Fiko. Dragana je na presto došla kada se točak sreće zaustavio na njenom imenu, dok su Fiku izabrali ostali učesnici rijalitija, a kraljica je ovu priliku...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.