Posle njegovih dvora Kačavendini su sirotinja

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle njegovih dvora Kačavendini su "sirotinja"

Ceo svet je u ponedeljak brujao o raspinom biskupu Franc-Piteru Tebarc-van Elstu iz nemačkog grada Limburga, koji je na uređenje svoje rezidencije potrošio 40 miliona evra.

Papa Franja sakuplja novac za sirotinju na sve strane, vozi "spačeka", ukida beneficije po Vatikanu, moli se za nesrećne imigrante iz Afrike, krši vatikanske protokole zbog ubeđenja, a "malo dalje" biskup Franc-Piter Tebarc-van Elst (53) potrošio je 40 miliona evra za uređenje svoje rezidencije i izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << privatne katedrale u Limburgu.

Biskup je bio pozvan na hitan razgovor u Vatikan, a za to vreme fotoreporteri su pohrlili da vide to čudo u Limburgu i pokažu svetu raskošnu rezidenciju kao iz "najboljih" vremena katoličanstva, kad su vladali "i na nebu i na zemlji". Pogledajte kako izgleda to čudo.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.