POZIV GRAĐANIMA DA SE PRIKLJUČE ČIŠĆENJU SNEGA

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIV GRAĐANIMA DA SE PRIKLJUČE ČIŠĆENJU SNEGA

BEOGRAD - Gradski štab za vanredne situacije poziva Beograđane koji žele da pomognu u čišćenju snega sa ulica i javnih površina da se jave sutra do 9 sati na prijavnicu Skupštine grada Beograda (Stari dvor).

Oni će odmah po prijavljivanju, u dogovoru sa komunalnim preduzećima, biti upućeni na lokacije za čišćenje snega, a rad će im biti plaćen preko omladinskih zadruga i agencija.

Zamenik komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije Slobodan Šolević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izjavio je da je na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije dogovoreno da se, osim svih gradskih preduzeća koja su uključena u čišćenje, ponovo angažuju i građani Beograda.

- Prošla akcija, u kojoj su čišćene najfrekventnije deonice grada, dala je dobre rezultate. Ovoga puta sneg će se čistiti na obodima i udaljenim delovima grada, koji nisu u redovnim planovima čišćenja i održavanja - istakao je Šolević.

Prijavljivanje građana je u 9 sati, a akcija čišćenja traje od 10 do 18 časova.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.