ONI SU ZVEZDE BEOGRADA U Starom Dvoru danas uručena priznanja Kancelarije za mlade

Izvor: Blic, 20.Feb.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI SU "ZVEZDE BEOGRADA" U Starom Dvoru danas uručena priznanja Kancelarije za mlade

Na svečanosti u Starom dvoru danas su uručena priznanja "Zvezde Beograda 2017", koja dodeljuje Kancelarija za mlade Grada Beograda udruženjima, institucijama i pojedincima za najbolje projekte čije su aktivnosti podržane na konkursima organizacionih jedinica Gradske uprave.

Priznanje je dobilo 21 udruženje, institucija i pojedinac na predlog Kancelarije za mlade, Fondacije za mlade talente, Saveta za zapošljavanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gradskih sekretarijata za socijalnu zaštitu, zdravstvo, sport i omladinu, kulturu i privredu.

Čestitajući dobitnicima, predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević istakao je da su sve nagrade zaslužene i da je i ova svečanost dokaz istinske saradnje Grada Beograda i civilnog sektora.

Nikodijević je tom prilikom dodelio nagrade Klubu mladih Zemuna za manifestaciju "Zemunski otvoreni festival 2017", Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka" za projekat "Beograd nije bolnica – Beograd je velika igraonica", kao i Regionalnom centru za talente Beograd 2 za rad sa talentovanom i nadarenom školskom populacijom.

Član Gradskog veća i predsednik gradskog Saveta za zapošljavanje Dragomir Petronijević priznanja "Zvezde Beograda 2017" uručio mladoj pesnikinji Anđeli Dimitrijević, predstavnicima virtuelne ture "Futuring", studiju "Lemon bari" i modnoj kreatorki Jeleni Jakovljević.

Još neki od dobitnika priznanja:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.