Najbolji atletačari Evrope u Beogradu

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji atletačari Evrope u Beogradu

 Predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić primio je u Starom dvoru najbolje atletičare Evrope za 2010. godinu i predsednika Evropske atletske federacije (EAA) Hansajorga Virca povodom upravo završene Evropske atletske konvencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Antić je istakao da je Beograd protekla tri dana bio glavna tačka na atletskoj mapi Evrope.
Ovo je prilika da svi zajedno pokažemo koliko su Beograd i Srbija opredeljeni za atletiku, kao jedan od najvažnijih bazičnih sportova – istakao je Antić, poželevši dobrodošlicu najboljoj atletičarki Evrope Hrvatici Blanki Vlašić, kao i atletskim zvezdama u usponu Sandri Perković iz Hrvatske i Francuzu Tediju Tamgu.
Predsednik Skupštine Beograda poručio je da se nada da će čelnici EAA podržati kandidaturu našeg glavnog grada za održavanje prvenstva Evrope u dvorani 2015. godine.
Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković zahvalio je Evropskoj atletskoj federaciji na ukazanoj časti da budemo organizatori konvencije.
Predsednik EAA Hansjorg Virc istakao je da je Srbija pokazala da je posvećena razvoju vrhunske atletike.
U Srbiji se očigledno sve više ulaže u atletiku i ta posvećenost je izuzetno važna pri opredeljenju EAA za zemlju domaćina evropskih šampionata – rekao je Virc.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.