NIŠTA OD VENČANJA NA DVORU Princ odbio Severinu

Izvor: Blic, 05.Sep.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD VENČANJA NA DVORU Princ odbio Severinu

Hrvatska pop zvezda i mali Keba planirali su da se venčaju u dvorskom kompleksu na Dedinju, ali za to nisu dobili dozvolu.

Severina Vučković (43) otkrila je da će se udati u novembru jer je to, kako je rekla, lep mesec. Pevačica i njen 15 godina mlađi dečko Igor Kojić uveliko pripremaju glamurozno venčanje jer Seve ne želi da to bude mala, intimna proslava. A da bi opravdala naziv svadba decenije, kako mnogi već sada nazivaju njeno venčanje, poželela je da sudbonosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „da“ izgovori u Belom dvoru.

Međutim, vrata tog zdanja za Seve i Igora su zatvorena! Iz pres službe Belog dvora kažu da je tamo nemoguće organizovati venčanje.

- Beli dvor ne služi za te događaje. Venčanja ne organizujemo - kratko su poručili iz Belog dvora.

Seve se oduševila Belim dvorom čim je u njega kročila pre tri godine na svečanu ceremoniju dodele nagrada jednog magazina i zamalo bila udaljena zbog provokativne toalete! Mnogi su tada komentarisali da se neprikladno obukla za srpski dvor, ali pevačica je toliko bila fascinirana dvorom i porodicom Karađorđević da se te večeri nije odvajala od njih. Zato će pokušati da ih ubedi da joj ipak dozvole da se venča u njihovom domu. Ona za svaki slučaj već razgleda druge prostore, ali sve će morati da pršti od luksuza.

Budući mladenci uveliko prave spisak gostiju među kojima će biti veliki broj Severininih i Kebinih kolega: Lepa Brena, Petar Grašo, Danijela Martinović, Saša Matić... Mnogi ne znaju šta će mladencima da poklone, a Nina Badrić ima rešenje.

- Novac. Nek im se nađe. Bolje to darovati nego slike, mikser ili pegle. Daš ženi lepo pare i ona sama kupi šta hoće - kaže Nina.

Milan podneo još jednu tužbu

Bivši Severinin verenik Milan Popović ponovo je tužio pevačicu, ali ovog puta jer je upisala njihovog sina Aleksandra u vrtić a da se pre toga nije konsultovala s njim, niti ga obavestila o tome. Seve je sina upisala u privatni vrtić nedaleko od svog stana, kao i Milanove kuće u Zagrebu. Bivši par razgovara samo preko advokata.
Pogledaj vesti o: Dvor,   Severina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.