NESTALA KOLINDINA TELOHRANITELJKA: U potragu uključeni antiteroristički timovi, SUMNJA SE NA OTMICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTALA KOLINDINA TELOHRANITELJKA: U potragu uključeni antiteroristički timovi, SUMNJA SE NA OTMICU!

U hrvatskoj nestala Jadranka Skender (51), pripadnica Počasno-zaštitne jedinice Oružanih snaga, koja je radila u oviru Predsedničkog dvora na Pantovčaku

Njen nestanak je prijavljen 4. decembra, a policija pokušava da je pronađe, ili na bilo koji način rasvetli njen nestanak.

Njena ćerka Ines našla je majčin automobil na puteljku uz južni savski nasip nedaleko od Hipodroma i Cimermanove ulice u četvrtak sat vremena posle ponoći.

Reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o automobilu marke "mercedes" gospićkih registarskih oznaka, koji je u trenutku pronalaska bio otključan, s ključevima u bravi.

U automobilu su bile njene lične stvari, a u novčaniku nije nedostajao novac. Dve kartice, koje je obično imala, nađene su posle u stanu.

Ćerka nestale Jadranke ispričala je pojedinosti koje su prethodile nestanku i dodala da njena majka nikada nije pričala o poslu.

Tvrdi da se njena majka promenila u poslednje vreme, da je to primetila ona, ali i da su joj to rekle i Jadrankine kolege s posla.

Čudno joj je, kaže, da su u potragu za njenom majkom, uključeni i antiteroristički timovi Vojne policije, te dodaje da je sklonija da poveruje da joj je majka oteta.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.