NE, JA NE ŽIVIM NA GRBAČI NARODA, NE ŽIVIM NA DVORU: Cela Srbija priča o ovoj izjavi Filipa Karađorđevića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020, 22:29

NE, JA NE ŽIVIM NA GRBAČI NARODA, NE ŽIVIM NA DVORU: Cela Srbija priča o ovoj izjavi Filipa Karađorđevića! (FOTO)

Filip i Danica Karađorđević se se vratili u Beograd gde i sada žive sa sinom Stefanom

- Od Srbije ne uzimam ništa. Sa svojom suprugom i sinom živim od sopstvenog posla sa uobičajenim dnevnim aktivnostima, kao i svi moji sugrađani, napisao je Filip.

. Kako su naveli, odavno su to hteli da urade, ali su čekali pravi dan kada će se preseliti iz Londona, gde žive od kad su u braku.

Splet aktuelnih okolnosti ubrzao je njihov dolazak, rekao je princ Filip, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodao da im je, kao mladim ljudima koji korste sve prednosti tehnologije 21. veka, zgodno da rade od kuće.

To je izazvalo reakcije na pa je Filip osetio potrebu da se javno obrati.

Овде често читам коментаре "да живим на грбачи народа".

Велика заблуда! Не живим ни на чијој грбачи, не живим на Двору... Од Србије не узимам ништа. Са својом супругом и сином живим од сопственог посла са уобичајеним дневним активностима као и сви моји суграђани.

— Филип Карађорђевић (@PrincFilip1) September 12, 2020

"Ovde često čitam komentare 'da živim na grbači naroda'. Velika zabluda! Ne živim ni na čijoj grbači, ne živim na Dvoru... Od Srbije ne uzimam ništa. Sa svojom suprugom i sinom živim od sopstvenog posla sa uobičajenim dnevnim aktivnostima, kao i svi moji sugrađani", napisao je Filip na Tviteru.

Ти ниси државни службеник и нема потребе да се извињаваш и правдаш било коме.Тај што теби каже да живиш на грбачи народа не сме да зуцне о политичарима који му украдоше читав живот.

Извини што ти не персирам јер на твитеру не персирам никоме.

— Crveni Baron (@CrveniBaron1) September 12, 2020

Njegova poruka izazvala je lavinu  komentara. I tako dok su neki govorili da bi Srbiji bilo bolje da ima kralja, drugi nisu baš delili taj stav.

Vaše visočanstvo ne obraćate pažnju na komunistički nakot koji već generacijama zivi od otetog. Vi ste budućnost ovog naroda ,kruna njegove istorije i garant našeg postojanja.

— Mirjana (@Mirjana1703) September 12, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.