NA STAROM MESTU: Doček olimpijaca u utorak uveče ispred Starog dvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 13:23

NA STAROM MESTU: Doček olimpijaca u utorak uveče ispred Starog dvora

Sve je spremno za žurku.

Na platou ispred Skupštine Beograda, na čuvenom balkonu, u utorak, 10. avgusta uveče biće upriličen svečani doček Olimpijskog tima Srbije, saopšteno je iz Skuptšine grada Beograda. Za sve Beograđane koji budu došli da pozdrave  olimpijce Srbije, biće organizovan muzičko-sportski program, o čemu će javnost biti detaljnije obaveštena sutra, navodi se u saopštenju.

 - Grad Beograd i cela Srbija s velikim ponosom čestitaju našim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << olimpijcima osvajanje devet medalja na igrama u Tokiju - rekao je predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević. - Ovaj veliki uspeh Olimpijskog tima Srbije Beograđani žele da proslave s neskrivenim uzbuđenjem i zato će na platou ispred Skupštine grada Beograda u utorak, 10. avgusta s početkom u 21 čas biti ogranizovan doček olimpijaca.

Srbija je u Tokiju osvojila devet medalja (tri zlata, jedno srebro i pet bronzi) i tako ostvarila bolji uspeh nego u Riju 2016. Zbo svega ostvarenoh u Japanu od večeras pa do srede će svi simboli grada Beograda biti u bojama Republike Srbije.

Sjajno je Partizan otvorio sezonu, a u četvrtak je remizirao na gostovanju Sočiju i napravio dobru poziciju za prolaz dalje u Evropi, pa pun samopouzdanja večeras (21.00) gostuje Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Partizan.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček olimpijaca u utorak uveče ispred Skupštine Beograda

Izvor: Beta, 08.Avg.2021

Doček olimpijaca biće organizovan ispred Skupštine Beograda u utorak, 10. avgusta s početkom u 21.00 čas, objavio je danas predsednik gradskog parlamenta Nikola Nikodijević.Takodje je rekao da će za Beogradjane koji dodju da pozdrave naše olimpijce biti organizovan muzičko-sportski program,...

Nastavak na Beta...

SVEČANI DOČEK OLIMPIJACA Sutra ispred Starog dvora

Izvor: Blic, 09.Avg.2021, 10:01

Sutra u 21 čas čekamo srpske olimpijce ispred Starog dvora. Od sinoć Beograd svetli u bojama zastave Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.