Mladenović: Sve je spremno za 30. Beogradski maraton

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: Sve je spremno za 30. Beogradski maraton

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović izjavio je da je sve spremno za jubilarni 30. Beogradski maraton.
Mladenović je na konferenciji za novinare u Starom dvoru poželeo dobrodošlicu promoterima ovogodišnjeg maratona, legendarnim sportistima Rozi Moti i Havijeru Sotomajoru.

On je naveo da su sve gradske službe, javna preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i resorni sekretarijati spremni za maraton i pozvao je Beograđane da se priključe manifestaciji i budu deo istorije.
"Budite deo istorije i učestvujte u Trci zadovoljstva, na pet kilometara, ako se već do sada niste prijavili za trke u polumaratonu i maratonu. Ako niste u prilici da trčite, izađite i pozdravite maratonce, da na taj način zajedno pošaljemo lepu sliku u svet", dodao je Mladenović, preneo je Beoinfo.
On je zahvalio preduzeću "Beogradski maraton" na urađenom poslu u organizaciji 30. maratona, kao i na projektu "Legende ponovo u Beogradu", koji je okupio sedam legendi atletike.
Slavna maratonka Roza Mota, koja je već bila promoter Beogradskog maratona 2011. godine, izrazila je zadovoljstvo novim dolaskom u srpsku prestonicu. Ona je rekla da se nada da će biti pozvana i na jubilarni 50. maraton.
Svetski rekorder u skoku u vis Havijer Sotomajor, koji je bio promoter prošlogodišnjeg Beogradskog maratona, rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što je ponovo došao u Beograd u sklopu najmasovnijeg sportskog događaja u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.