Milena Ćeranić: Miloš je skot, Maja nimfomanka!

Izvor: S media, 15.Feb.2011, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić: Miloš je skot, Maja nimfomanka!

Milena Ćeranić se mnogo uzbudila kada je saznala da je njenom najboljem drugu i cimeru Ćemi, učesniku rialitija "Dvor" pozlilo, kao i šta misli o tome šta se dešava tamo:

- Bila sam u studiju kada mi je javljeno šta se dogodilo. Telefon je počeo neprestano da zvoni. Ćemo je kao ja, pun pozitivne energije i okružen pozitivnim ljudima, da nismo takvi ne bismo imali uspeha kod publike. Miloš je zlobnik, ja sam imala nesreću da tri meseca živim sa tim skotom. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samo sam ja uspela da mu zapušim usta u duelu, a šta mi je iza leđa govorio, to je već njegovo nevaspitanje. Ćemo se mnogo iznervirao jer mu je Miloš pominjao porodicu, i zato mu se slošilo. Taj Bojanić nema argumente, nego hvata na naciju. Idiot! To kako je pobedio, zna produkcija. Da je ograničeno glasanje sa jednog telefona, nikada on ne bi bio pobednik. Pa moja mama sada glasa više za Ćemu nego što je za mene glasala! Maja Nikolić je poznata estradna nimfomanka i ne daj Bože da joj ja uđem tamo, pa da ispričam sa kim je bila. Ja sam Ćemu pripremila za ulazak, ali on je ušao srcem u celu stvar, kao što sam i ja. Dobro je da je sada ok, primio je infuziju i sada se oseća dobro."

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Milena Ćeranić: Maja je nimfomanka, a Miloš je skot

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2011, 20:26

Pevačica Milena Ćeranić ispričala je kako je saznala sinoć da je njenom dugogodišnjem cimeru pozlilo, kao i šta misli o pojedinim učesnicima "Dvora "

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.