Mali primio komunalne policijace koji su savladali ubicu iz Rakovice

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali primio komunalne policijace koji su savladali ubicu iz Rakovice

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić primili su danas u Starom dvoru komunalne policajce Igora Milosavljevića i Miloša Nikolića, koji su intervenisali ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada su ubijeni žena i dete, i sprečili da dođe do još veće tragedije.

Gradonačelnik je istakao da su Milosavljević i Nikolić pokazali izuzetnu hrabrost i požrtvovanost i da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je zahvaljujući njihovoj prisebnosti sprečeno da još nevinih ljudi strada.

Vlada formirala Savet za suzbijanje nasilja u porodici

"To što ste vi uradili je herojski podvig i primer istinske hrabrosti. Reagovali ste u izuzetno opasnoj situaciji, koja ne spada u vaše nadležnosti i tom prilikom niste mislili na sebe i svoju bezbednost, već ste rizikovali život da zaštitite druge ljude. Grad Beograd će naći načina da vam se adekvatno oduži", rekao je Mali.

Vučić se oglasio povodom tragedije u Rakovici: Tražiću najoštrije kazne za nasilnike!

Milosavljević i Nikolić zahvalili su gradonačelniku na prijemu i što se lično založio da budu adekvatno nagrađeni.

Mali naložio dodatno obezbeđenje u centrima za socijalni rad

Sastanku su prisustvovali i v.d. sekretara za poslove Komunalne policije Nikola Ristić, v.d. podsekretara Darko Vujsić i šef Područne organizacione jedinice Darko Dujović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.