LEPA SE UMALO ŠLOGIRALA POSLE SVAĐE SA DRAGANOM!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2011, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA SE UMALO ŠLOGIRALA POSLE SVAĐE SA DRAGANOM!

Panika na Dvoru. Lepi Lukić je pozlilo nakon svađe s Draganom Tripić, pa je morala da interveniše Hitna pomoć. Skočio joj je pritisak, vrtelo joj se, trnule su joj ruke...

Panika na Dvoru.

Lepi Lukić je pozlilo nakon svađe s Draganom Tripić, pa je morala da interveniše Hitna pomoć. Skočio joj je pritisak, vrtelo joj se, trnule su joj ruke...

A sve je počelo nakon što je pročitano pismo Krunskog saveta u kojem je navedeno da je novinarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pričala kako je na pevačicinom koncertu održanom pre izvesnog vremena sala bila poluprazna.

Dragana: Ja baratam proverenim informacijama i znam da je koncert bio podeljen. Pola karata bilo je poklonjeno.

Lepa: Nemoj da laprdaš. Misliš da te se neko ovde plaši?

Dragana: Gospođo, tužiću vas zbog ovoga.

Lepa: Lažeš koliko si teška. Tuži me đoki ako hoćeš. Misliš da se posle 40 godina karijere plašim tebe? Za ovo ćemo videti kad izađemo.

Dragana: To su teške reči. Ja samo imam svoj stav. Sad sam ja ispala babaroga. Treba da padnem u nesvest što si ti Lepa Lukić?

Lepa: Jesi babaroga. I te kakva babaroga. Sram te bilo sto puta. Ja sam te ljubila, vidi kako si mi ga zavukla.

Onda se pevačica rasplakala, a ostali dvorjani su se okupili oko nje.

Lepa: Jao, nije mi dobro. Skočio mi je pritisak, osećam da mi je mnogo loše.

Program je prekinut reklamama, a pevačica je odvezena u Urgentni centar.

(G. D.)

Dvor: sad joj je dobro

Portparol rijalitija „Dvor“ Nemanja Josifljević rekao je da se Lepa Lukić dobro oseća nakon lekarske intervencije.

- Lepi Lukić noćas je pozlilo posle rasprave s Draganom Tripić i zbog povišenog krvnog pritiska prevezena je u Urgentni centar, gde je primila adekvatnu terapiju. Odmah posle toga vraćena je u rijaliti i sada se dobro oseća - rekao je Josifljević.

(i. v.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.