Kraljica Elizabeta traži asistenta koji bi živeo u palati

Izvor: B92, 30.Avg.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica Elizabeta traži asistenta koji bi živeo u palati

Ako ste oduvek sanjali o životu na dvoru, vaš san bi mogao da postane java. A za to biste čak primali i platu.

Britanska kraljica Elizabeta II traži asistenta koji će joj voditi domaćinstvo u Londonu.

Iako titula asistenta možda zvuči primamljivo, Elizabeta zapravo traži čistačicu čiji će posao biti pospremati, ribati podove, brisati prašinu...

Oglas za posao objavljen je na internet stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraljevske porodice, a u njemu se navodi da se traži neko ko s puno pažnje i ponosa obavlja taj posao, ima odlične komunikacijske veštine i zna kvalitetno da rasporedi vrijeme. Naravno, napominje se i da će osoba koja dobije posao živeti u palati.

Iako se ne navodi tačan iznos plate, spominje se da bi novi zaposlenik dobio 33 dana godišnjeg odmora. Za kraljevsku porodicu trenutno radi više od 800 ljudi, a velik broj njih živi u palati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.