Kralj Čarls U ŽALOSTI zbog smrti veoma BLISKE OSOBE - Tužan dan na britanskom dvoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 10:22

Kralj Čarls U ŽALOSTI zbog smrti veoma BLISKE OSOBE - Tužan dan na britanskom dvoru

Veliki gubitak za porodicu.

Dugodišnji prijatelj kralja Čarlsa, Ijan Farkuhar, preminuo je u 78. godini na svom imanju Hajgrouv.

Bio je čuven kao veoma vešt lovac, a bio je i konjanik kraljice majke.

Farkuhar koji je inače bio veoma aktivan celog života, bavio se sportom, poslednjih par meseci imao je velike zdravstvene probleme.

Prijatelji ga opisuju kao divljeg jastreba u mladosti, a kasnije izuzetno zabavnog čoveka. Farkuhar je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznat i kao veoma veš trener pasa.

Izvori bliski kraljevskoj porodici svedoče o tome da su Farkuhar i kralj imali veoma zaniljivo i srdačno prijateljstvo, a imali su i dosta zajedničkih interesovanja. Farkuhar je bio oženjen i imao je tri ćerke.

Farkuhar i Čarls su se dodatno zbližili i kada je princ Vilijam 2000. godine na kratko bio u vezi sa njegovom ćerkom Rouzi.

Smatra se da je ona prva ljubav princa Vilijama, ali veza nije potrajala dugo. Ipak, nakon toga su ostali u prijateljskim odnosima.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.