Kolektivno venčanje u nedelju ispred Starog dvora

Izvor: Glas javnosti, 18.Maj.2012, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolektivno venčanje u nedelju ispred Starog dvora

BEOGRAD - Tradicionalna manifestacija „Kolektivno venčanje” ove godine će se održati u nedelju, 20. maja, ispred Starog dvora.

Sudbonosno „da” na četrnaestoj „Svadbi za maštanje” reći će 200 parova koji prvi put stupaju u bračnu zajednicu.

Venčanje će, kao i prethodnih godina, za mladence biti besplatno, a  dobiće i brojne poklone sponzora.

I ove godine biće organizovana akcija dobrovoljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << davanja krvi, a autobus za  dobrovoljne davaoce biće postavljen na Trgu republike.

Nakon ceremonije venčanja, predviđeno je da se svi mladenci prošetaju u  koloni do Skadarlije, a u restoranu „Velika Skadarlija” biće završni susret sa novinarima i kraj ovogodišnjeg kolektivnog venčanja.

Uveliko pristižu i prijave za naredno, 15. kolektivno venčanje. Zainteresovani se mogu prijaviti  radnim danima od 12 do 15 sati na brojeve telefona  063/8833-220, 011/3691-258 ili putem sajta www.kolektivnovencanje.com.

Manifestacija kolektivnog venčanja nastala je 1999. godine i s vremenom je prerasla u turističku, privrednu, kulturnu i humanu misiju. Svečanost direktno prenosi Prvi program RTS-a i RTV Studio B.

Ovo je zaista odlična ideja za kolektivno venčanje. Neko se zaista dobro dosetio.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolektivno venčanje u nedelju ispred Starog dvora

Izvor: Kurir, 18.Maj.2012

BEOGRAD - Tradicionalna manifestacija „Kolektivno venčanje” ove godine će se održati u nedelju, 20. maja, ispred Starog dvora...Sudbonosno „da” na četrnaestoj „Svadbi za maštanje” reći će 200 parova koji prvi put stupaju u bračnu zajednicu...Venčanje će, kao i prethodnih godina,...

Nastavak na Kurir...

Kolektivno venčanje 20. maja ispred Starog dvora

Izvor: Telegraf.rs, 18.Maj.2012

Na četrnaestoj "Svadbi za maštanje" 200 parova će prvi put stupiti u bračnu zajednicu

Nastavak na Telegraf.rs...

"Svadba za maštanje", a besplatna

Izvor: Mondo, 19.Maj.2012, 02:44

Manifestacija "Kolektivno venčanje" ove godine biće održana u nedelju, 20. maja ispred Skupštine grada Beograda, saopštio je danas Beoinfo.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.