KOLONE VOZILA UVELIKO SLAVE POBEDU! Slavljenička atmosfera u štabovima i na ulicama BiH (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020, 01:17

KOLONE VOZILA UVELIKO SLAVE POBEDU! Slavljenička atmosfera u štabovima i na ulicama BiH (VIDEO)

Napolju se već čuju sirene vozila kolona koje slave pobedu.

Atmosfera u Glavnom štabu PDP je slavljenička, prisutni čestitaju Drašku Stanivukoviću, aplaudiraju mu i skandiraju, te uzvikuju "da li je moguće".

– Od 257 biračkih mesta u 250 sam pobedio. Još samo čekam da oni kažu da sam i da oni čestitaju – rekao je Stanivuković. Okupljani skandiraju "Draško, Draško"

Banski dvor gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se večeras nalazi GO SNSD Banjaluka, napustilo je nekoliko kandidata za odbornika, vidno neraspoloženi nakon što je Draško Stanivuković zvanično proglasio pobedu za gradonačelnika u najvećem gradu Srpske. Niko od prisutnih članova SNSD-a nije se zvanično obratio novinarima već više od dva sata.

Iz GO SNSD Banjaluka sada su i zvanično saopštili da neće davati izjave novinarima.

Međutim, ispred štaba PDP svaki minut se okuplja što više građana i pristalica PDP koji slave pobednu opozicije u Banjaluci.

Predsednik SDS Mirko Šarović izjavio je da se u SDS ponovo slavi, posle toliko godina.

- Kao što ste čuli iz PDP, Banjaluka je u rukama opozicije. A za nas u SDS je velika pobeda to što smo odbranili Bijeljinu. To nagoveštava velike promene koje će da se dese u RS. Ovo je samo prvi korak. Sada je 2022. toliko dostižna opoziciji, kada ćemo zadati konačan udarac vladajućoj garnituri – rekao je Šarović.

Slavlje u SDS. pic.twitter.com/cH6JJSMMbI

— Srpskainfo (@Srpska_info) November 15, 2020

Slavlje SNSD u Prijedoru

Prijedorski SNSD proglasio je pobedu svog kandidata za gradonačelnika Dalibora Pavlovića.

Pavlović je poručio da je od početka znao da će pobediti samo da nije znao sa koliko razlike.

– Od večeras ću biti gradinačelnik svih građana i kao što sam rekao Prijedor neće više biti grad započetih, a ne završenih projekata – rekao je on.

Šef izbornog Štaba SNSD Prijedor Dragoslav Kabić je rekao da su se Prijedorčani odlučili za mlađe snage koje će voditi grad. Pored Pavlovića, kandidata za gradonačelnika imao je DNS Dragutina Rodića i SDS Maju Dragojević-Stojić. DNS je nakon 16 godina izgubio fotelju prvog čoveka grada na Sani. Od prebrojanih glasova na 124 biračka mesta od ukupno 134, Pavlović ima 3.691 glas više u odnosu na Rodića.

Adžić ostaje na mestu gradonačelnika Gradiške

Kandidat SNSD u Gradiški Zoran Adžić ostaje na mestu gradonačelnika ovog grada nakon što je pobedio svog protivkandidata iz SDS.

On je proglasio ubedljivu pobedu na ovogodišnjim izborima i zahvalio građanima Gradiške što su mu još jednom dali poverenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.