KOLEKTIVNO VENČANJE ISPRED STAROG DVORA 20. MAJA

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLEKTIVNO VENČANJE ISPRED STAROG DVORA 20. MAJA

Kolektivno venčanje koje se svake godine održava ispred Starog dvora biće održano 20 maja, a ne 12 maja kao što je bilo najavljeno

BEOGRAD - Ovogodišnje tradicionalno kolektivno venčanje 200 parova ispred Starog Dvora biće održano 20. maja, a ne 12. maja, kao što je ranije bilo najavljeno, saopšteno je iz Uprave grada.

Kao i prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 13 godina, kolektivno venčanje je besplatno, a mladence očekuju brojni pokloni sponzora.

Prvo kolektivno venčanje pod nazivom "Svadba za maštanje" održano je 1999. godine, kada se venčalo 19 parova.

Tokom proteklih godina, u okviru te manifestacije sudbonosno "da" izgovorilo je više od 1.000 parova iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, Kanade, SAD, Austrije, Nemačke, Švedske, Danske i Venecuele.

Zainteresovani parovi mogu da se prijave i dobiju sva obaveštenja o kolektivnom venčanju, svakog radnog dana od 12 do 15 sati telefonom, na broj 063/8833-220 ili putem sajta www.kolektivnovencanje.com.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.