Jaka eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Povredjenih nije bilo, a prema rečima zamenika direktora kosovske policije (KPS) za sever Kosova Ergina Medića, eksplozivna naprava aktivirana je na praznom prostoru izmedju ugostiteljskog objekta "Beli dvor" i stambene zgrade.
"Od posledica detonacije popucala su prozorska stakla na ugostiteljskom objektu i jednom stanu u blizini", rekao je Medić agenciji Beta. Pripadnici policije obezbedili su mesto da bi obavili uvidjaj.
Ovo je od početka godine dvadeseta eksplozija u severnom delu Kosovske Mitrovice, a počinioci ni u jednom slučaju nisu pronadjeni.
Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije zatražila je danas od međunarodne zajednice da pronađe i kazni izvršioce bombaškog napada u severnoj Kosovskoj Mitrovici.
"Upozoravamo međunarodnu zajednicu da se u poslednja tri meseca desilo 20 ovakvih incidenata, a da krivci nisu pronađeni i kažnjeni.Zahtevamo od međunarodne zajednice da što pre pronađe i kazni počinioce ovog, ali i svih prethodnih napada", navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 05.Mar.2013

Dvadeseta u nizu eksplozija od početka godine potresla noćas severni deo Kosovske Mitrovice. Niko nije povređen. Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila napad. ..Jaka eksplozija koja se oko jedan čas i 15 minuta dogodila u ulici Tanaska Rajića u severnom delu Kosovske Mitrovice uznemirila je stanovnike...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.