Izbor za Miss Balkana 15. februara u Banskom Dvoru (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za Miss Balkana 15. februara u Banskom Dvoru (FOTO)

U Banskom Dvoru u Banjaluci 15 februara u 20 časova održaće se takmičenje za najlepšu ženu na Balkanu, za miss Balkana. Za titulu najlepše takmičiće se devojke iz Bugarske, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine…

Uz prelep ambijent Banskih dvora i ove savršene devojke goste će zabavljati i muzički izvodjači.

Predsednica žirija je svetski poznata modna dizajnerka Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tričković koja je ujedno i pobednica nedelje mode u Milanu i najprestižnije nedelje mode u Parizu.

Vlasnica licence za celi Balkan Sara Kalabić prezadovoljna je odzivom devojaka i svim učesnicama poželela je mnogo sreće na ovom takmičenju.

- Mnoge od ovih devojaka će dobiti priliku da budu zaštitna lica za poznate svetske brendove. Ovo će zaista biti najveći modni spektakl koji do sada nije viđen na Balkanu - rekla je Sara Kalabić

Organizator izbora Miss Earth, medijski pokrovitelj RTV Kontakt

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.